Reynchemie

 

REYNCHEMIE nv

Reynchemie nv werd opgericht in 1989 en is heden een vaste waarde in de restauratie- en renovatiewereld.
Onze producten worden toegepast bij gevelreiniging, waterwering, houtrenovatie, natuursteenherstel- en imitatie en chemische verankering. Diverse verfproducten, epoxymortels en reinigingsproducten behoren eveneens tot ons gamma.

RC Kalei

RC Kalei van Reynchemie is een Kalei op basis van de Natuurlijk Hydraulische Kalk NHL 3.5 van St. Astier zonder toevoeging van Cement.

Bevat geen cement

Cementgebonden kaleisystemen zijn absoluut af te raden. Dit systeem is minder duurzaam en het risico op barsten en zoutuitbloeiingen is groot. De cement zorgt er ook voor dat de kalei minder damp open is, waardoor de waterhuishouding van het gebouw zal ontregelen.
RC Kalei bevat absoluut geen cement.

Dit is te zien op het testrapport van de “LERM”.

Uitstekende dampdoorlaatbaarheid

Door de uitstekende dampdoorlatende eigenschappen is RC Kalei ongevoelig voor zouten. Eventuele bestaande zouten kunnen door de kalei migreren tot aan de buitenkant. Hier kunnen ze afregenen of afgeborsteld worden.

    

Meer informatie

Voor meer informatie in verband met RC Kalei van Reynchemie kan u altijd op hun website terecht. www.reynchemie.com of op hun specifieke site: www.reynchemie.com/rckalei

Reynchemie nv
Industrieweg 25
B-8800 Roeselare

Tel: 051 24 25 27
Fax: 051 22 98 92

Exclusieve verdeler in de BENELUX van de kalkmortels van St. Astier / CESA